El Sotabosc

El meu racó en català

Afegeix-me!

Busca alguna cosa!

Sobre l'autor


Em dic Jordi. Vaig nàixer a Barcelona i visc a Leipzig. 

Sóc l'administrador del blog Estación del 24 des de 2013. Sóc el pare de Cet Lehner. Vaig treballar com a productor musical entre 2012 i 2014.  


M'agraden les ciències naturals i les socials, la tecnologia, les matemàtiques, la música, i moltes coses més. També m'agrada ajudar a la gent, llegir, escriure i sortir a caminar, ja sigui per la platja o per la muntanya.

Alguns dels millors autors que he llegit fins ara serien Arnaldur Indridason, Till Lindemann o Bukowski, per esmentar-ne alguns. Música de Rammstein, Apulanta o Otetsu, per exemple, és pot trobar en les meves llistes de reproducció preferides.

No m'agrada que em diguin què fer. Odio quan algú està parlant i comença a repetir-se. Veure com contaminen el medi ambient em crema per dins. 


L'ordre no és el meu punt fort, tot i que m'agradi organitzar i planejar-ho tot. Res que no pugui ser reduït a matemàtica o lògica pura em costarà molt de pair.

Tot i que em regeixi per una sèrie de valors que ja han sigut ben definits, sempre estic obert al canvi, contemplant la millora personal.

Si no et vols perdre res

>> <<